Pondělí 16. 5. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hovězí vývar s nudlemi a kořenovou zeleninou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená vepřová panenka na gnocchi s parmazánovou omáčkou, rukolou a cherry rajčaty | 199 Kč |
MENU 1 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko s teplou zeleninou (brokolice, karotka) a máslovým kuskusem | 139 Kč |
MENU 2 | |
180g Smažené žampiony s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou | 135 Kč |
Úterý 17. 5. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Zeleninový krém | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Steak z hovězí roštěné s grilovanou zeleninou, pepřovou omáčkou a bagetou s česnekovým máslem | 199 Kč |
MENU 1 | |
200g Kuřecí paličky pečené na medu a tymiánu, dušená rýže, zeleninový salátek | 135 Kč |
MENU 2 | |
150g Hrachová kaše s klobásou, smaženou cibulkou, kyselým okurkem a čerstvým chlebem | 135 Kč |
Středa 18. 5. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Zelná s bramborem a klobásou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Steak z tuňáka s citrusovou omáčkou, vařeným zámeckým bramborem s máslem a pažitkou | 199 Kč |
MENU 1 | |
100g Smažený Eidam s hranolky a tatarskou omáčkou | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Penne s kuřecím masem, rajčatovou polpou, cuketou a olivami, zdobené parmazánem | 139 Kč |
Čtvrtek 19. 5. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Kapustová se špekem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
200g Vepřová kotleta se zkaramelizovanou cibulí, sázenými vejci, americkým bramborem a hořčičnou omáčkou | 199 Kč |
MENU 1 | |
150g Kuřecí roláda se šunkou a sýrem, bramborová kaše s máslem, zeleninový salátek | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Zeleninový salát s Mozzarellou balenou v anglické slanině, rozpečené tousty | 139 Kč |
Pátek 20. 5. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Bramboračka s houbami | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí líčka na červeném víně a kořenové zelenině, šťouchané brambory s cibulkou | 199 Kč |
MENU 1 | |
130g Pšeničná tortila s trhaným vepřovým masem s BBQ marinádou a zeleninou, smažené hranolky | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Zapečené těstoviny s uzeným masem a zeleninou, kyselý okurek | 135 Kč |