Pondělí 15. 8. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Fazolová s klobásou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Vepřová panenka sous-vide na zelených fazolkách s restovanou slaninou, pepřová omáčka, americké brambory | 205 Kč |
MENU 1 | |
130g Přírodní kuřecí prso s pažitkovou omáčkou a máslovým kuskusem | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Sekaná pečeně s bramborovou kaší s máslem a kyselým okurkem | 139 Kč |
Úterý 16. 8. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Kapustová se špekem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
350g Uzená vepřová žebra s nakládanou zeleninou a česnekovou majonézou, čerstvý chléb | 215 Kč |
MENU 1 | |
100g Smažený hermelín s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Trhané listy salátu s čerstvou zeleninou a pečenými kuřecími křidélky v BBQ marinádě, rozpečený toast | 139 Kč |
Středa 17. 8. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Houbový krém | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
300g Selský salát se smaženými kuřecími stripsy v corn-flakes, pečenou bramborou, sázeným vejcem a dijónským dresinkem | 199 Kč |
MENU 1 | |
130g Pečínka z vepřové krkovice na česneku a kmínu se šťouchaným bramborem a silnou omáčkou | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Bryndzové halušky s restovanou slaninou | 139 Kč |
Čtvrtek 18. 8. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Jarní zeleninová | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
220g Kuřecí supreme s bramborovo-hráškovým pyré a máslovou baby karotkou | 199 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený vepřový řízek s bramborovým salátem s majonézou | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Špagety po uhlířsku s anglickou slaninou, vejcem a smetanou, sypané parmezánem | 139 Kč |
Pátek 19. 8. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Frankfurtská s párkem a bramborem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Bagel s trhaným hovězím masem, slaninou, chedarrem, pepřovou majonézou a steakovými hranolkami | 215 Kč |
MENU 1 | |
150g Kuřecí kung-pao s arašídy a zeleninou, dušená jasmínová kari rýže | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Čočka na kyselo s klobásou a vařeným vejcem, čerstvý chléb | 139 Kč |