Pondělí 15. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Žampionový krém | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
400g Pečená vepřová žebra s nakládanou zeleninou, hořčicí, BBQ omáčkou a čerstvým chlebem | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřový gyros se smaženými hranolky a jogurtovým dipem s bylinkami | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Špagety s Boloňskou omáčkou z hovězího masa a kořenové zeleniny, parmezán | 119 Kč |
Úterý 16. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Rybí polévka se zeleninou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Španělský ptáček z hovězího masa s dušenou rýží | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko s grilovanou zeleninou a máslovým kuskusem | 119 Kč |
MENU 2 | |
130g Uzená vepřová krkovice v pivním těstíčku, bramborová kaše s máslem, znojemská okurka | 119 Kč |
Středa 17. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Zelná s klobásou a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
130g Filet z lososa na gnocchi se smetanovým špenátem a cherry rajčaty | 179 Kč |
MENU 1 | |
130g Pikantní masové nudličky se zeleninou, smaženými hranolky a tatarskou omáčkou | 119 Kč |
MENU 2 | |
200g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, červené zelí, smažená cibulka | 119 Kč |
Čtvrtek 18. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Kulajda s houbami, vejcem a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
200g Vepřová krkovice na grilu s cibulovo-hořčičnou krustou, silnou omáčkou a selským bramborem se slaninou a smetanou | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Chilli con Carne z hovězího masa s červenou fazolí, kukuřicí a dušenou rýží | 119 Kč |
MENU 2 | |
200g Pečené kuřecí stehno, šťouchaný brambor, rajčatový salát | 119 Kč |
Pátek 19. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí burger se slaninou, zkaramelizovanou cibulí, ledovým salátem, rajčaty, hranolky a česnekovou majonézou | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší s máslem a kyselou okurkou | 119 Kč |
MENU 2 | |
130g Segedínský guláš z vepřové plece s domácím houskovým knedlíkem | 119 Kč |