Pondělí 15. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Krémová česneková | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Medová kuřecí prsíčka na restované kukuřici s anglickou slaninou, pečené brambory Grenaille | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřový gyros s hranolky a salátem Tzatziky | 119 Kč |
MENU 2 | |
130g Smažené žampiony s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou | 119 Kč |
Úterý 16. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hovězí vývar s játrovou rýží | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Smažený kuřecí Cordon bleu s bramborovou kaší a rajčatovým salátem | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí Kung pao s dušenou rýží | 119 Kč |
MENU 2 | |
130g Uzená vepřová krkovice s křenovou omáčkou a domácím houskovým knedlíkem | 119 Kč |
Středa 17. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hrstková | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí nudličky Stroganov se žampiony, okurkou a smetanou, dušená rýže | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřové výpečky se špenátem, bramborovým knedlíkem a smaženou cibulkou | 119 Kč |
MENU 2 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko zapečené s Mozzarellou a rajčaty, máslový kuskus | 119 Kč |
Čtvrtek 18. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Tomatová s rýží | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená vepřová panenka na restovaných zelených fazolkách se slaninou, americké brambory, omáčka demi glace | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřový špíz s paprikou a červenou cibulí, opékané brambory, silná omáčka | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Bramborové Gnocchi se smetanovým špenátem, kuřecím masem a italským sýrem | 119 Kč |
Pátek 19. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Špenátová s vejcem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Klasický španělský ptáček z hovězího masa s dušenou rýží | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší a znojemskou okurkou | 119 Kč |
MENU 2 | |
200g Pečené kuřecí stehno s vařeným bramborem a okurkovým salátem | 119 Kč |
Týdenní nabídka | |
---|---|
1ks 750g - 950g PEČENÉ VEPŘOVÉ KOLENO v úpravě sous-vide, čerstvě strouhaný křen, hořčice, kozí roh, znojemská okurka, chléb | 235 Kč |