Pondělí 14. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Silný hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Kuřecí prsíčko filované na krémovém šafránovém rizotu s karotkou, cherry rajčaty, rukolou a parmezánem | 179 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta na grilu, pečené brambory, omáčka z dijonské hořčice a smetany | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Špagety s boloňskou omáčkou z hovězího masa, rajčat a kořenové zeleniny, italský sýr | 119 Kč |
Úterý 15. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hráškový krém se smetanou a krutonem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
130g Losos pečený na másle, holandská omáčka, vařené zámecké brambůrku s máslem a petrželkou | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřový gyros se smaženými hranolky a salátem Tzatziky | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Rizoto s kuřecím masem, zeleninou, sýrem Eidam a kyselou okurkou | 119 Kč |
Středa 16. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Pórková s vejcem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Anglický hovězí roastbeef na listovém salátu s rajčaty a paprikou, česnekovým dipem a pečenou pšeničnou tortilou | 179 Kč |
MENU 1 | |
130g Sekaný karbanátek s vařeným bramborem, omáčkou demi-glace a kyselou okurkou | 119 Kč |
MENU 2 | |
250g Bramborový guláš s klobáskou, čerstvý chléb | 119 Kč |
Čtvrtek 17. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Fazolová s klobásou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená vepřová panenka na grilované cuketě a kukuřici s anglickou slaninou, tymiánová omáčka, americký brambor | 179 Kč |
MENU 1 | |
130g Znojemská hovězí pečeně s dušenou rýží | 119 Kč |
MENU 2 | |
100g Smažený hermelín s vařeným bramborem a domácí tatarkou | 119 Kč |
Pátek 18. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Gulášová s hovězím masem a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí flank steak s grilovanou zeleninou, pepřovou omáčkou a domácím pita chlebem | 179 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší s máslem a okurkovým salátem | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Špagety s restovanou anglickou slaninou, vejcem a smetanou, italský sýr Gran Biraghi | 119 Kč |