Pondělí 14. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Česneková s vejcem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Filovaný hovězí flank steak na uzené zelenině, omáčka z červeného pepře, americké brambory | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko na restovaných pšeničných nudlích s pórkem, paprikou a kari omáčkou | 129 Kč |
MENU 2 | |
150g Smažený květák s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou | 129 Kč |
Úterý 15. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Čočková s uzeninou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Vepřová panenka sous-vide na listovém špenátu, omáčka z modrého sýra, pečené bramborové dukátky | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Segedínský guláš z vepřové plece s domácím kynutým knedlíkem | 129 Kč |
MENU 2 | |
350g Bryndzové halušky s restovanou anglickou slaninou | 129 Kč |
Středa 16. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Zeleninová | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí roštěná na houbách a tymiánu s bramborovo-smetanovým gratinem | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta v bramboráku se salátem Coleslaw | 129 Kč |
MENU 2 | |
130g Čevabčiči s červenou cibulí, hořčicí a kečupem, pečené brambory | 129 Kč |
Čtvrtek 17. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Kapustová s mrkví | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
300g Caesar salát s kuřecím prsíčkem, slaninou a vejcem, italským sýrem a rozpečenou bylinkovou bagetou | 195 Kč |
MENU 1 | |
100g Smažený hermelín s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou | 129 Kč |
MENU 2 | |
250g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, bílé kysané zelí, smažená cibulka | 129 Kč |
Pátek 18. 3. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Bramboračka s houbami | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Smažený kuřecí Cordon bleu se sýrem a šunkou, bramborovou kaší s máslem a rajčatovým salátem | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová krkovice s dijonskou omáčkou a pečeným cibulovým bramborem | 129 Kč |
MENU 2 | |
300g Srbské vepřové rizoto se zeleninou, sýrem Eidam a kyselým okurkem | 129 Kč |