Pondělí 14. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Kulajda s houbami, vejcem a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Kuřecí Cordon bleu se šunkou a sýrem, smažený v corn flakes, bramborová kaše s máslem, rajčatový salát | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta na česneku, omáčka demi glace, šťouchaný brambor | 119 Kč |
MENU 2 | |
250g Grilovaný hermelín na listovém salátu s rajčaty a pečenou paprikou, brusinkový dresink, rozpečený toust | 119 Kč |
Úterý 15. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí burger se slaninou, zkaramelizovanou cibulí a ledovým salátem, hranolky, pikantní majonéza | 169 Kč |
MENU 1 | |
220g Pečené kuřecí stehno na medu, dušená rýže, kyselý okurek | 119 Kč |
MENU 2 | |
250g Bramborový guláš s klobásou, čerstvý chléb | 119 Kč |
Středa 16. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Bramboračka s houbami | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Anglický hovězí roastbeef s křenovou remuládou, hranolky a ledovým salátem s rajčaty | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Holandský řízek se sýrem, bramborová kaše, kyselý okurek | 119 Kč |
MENU 2 | |
250g Bramborové strapačky se zelím a restovanou anglickou slaninou | 119 Kč |
Čtvrtek 17. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Zeleninový krém | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená vepřová panenka, smetanová omáčka z pravých hřibů, americké brambory | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Křenová omáčka s uzenou krkovicí, domácí houskový knedlík | 119 Kč |
MENU 2 | |
250g Mexické fazole s klobásou a cibulí, čerstvý chléb | 119 Kč |
Pátek 18. 12. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Čočková s párkem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Medové kuřecí prsíčko s kůží v úpravě sous vide, restovaná kukuřice se slaninou, pečené brambory Grenaille | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený vepřový řízek (kotleta), bramborový salát s majonézou | 119 Kč |
MENU 2 | |
250g Špagety s vejcem, slaninou a smetanou, strouhaný Eidam | 119 Kč |