Pondělí 14. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Gulášová s hovězím masem a bramborem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
200g Jelení kýta sous vide se šípkovou omáčkou, kynutým knedlíkem a lesními brusinkami | 219 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí prsíčko se šunkou a sýrem, smaženými hranolky a koktejlovou omáčkou | 139 Kč |
MENU 2 | |
180g Smažený květák s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou | 139 Kč |
Úterý 15. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hovězí vývar s nudlemi a kořenovou zeleninou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Medové kuřecí prsíčko na restované kukuřici s anglickou slaninou, omáčkou demi glace, pečenými Grenaillemi a pikantní majonézou | 219 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta marinovaná v bourbonu a růžovém pepři, hořčičná omáčka, americké brambory | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Sekaná pečeně s bramborovou kaší s máslem a kyselým okurkem | 139 Kč |
Středa 16. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Fazolová | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
200g Kuřecí supreme na hráškovém rizotu s parmezánem a cherry rajčaty | 219 Kč |
MENU 1 | |
130g Hovězí chilli con carne s fazolemi a kukuřicí, dušená rýže | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Řecký salát s olivami, balkánským sýrem a rozpečenou bylinkovou bagetkou | 139 Kč |
Čtvrtek 17. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Česneková krémová | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená vepřová panenka s grilovanou cuketou a karotkou, bramborovo-dýňové pyré | 219 Kč |
MENU 1 | |
100g Smažený hermelín s vařeným bramborem a brusinkovou majonézou | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Srbské vepřové rizoto se zeleninou, strouhaným eidamem a kyselým okurkem | 139 Kč |
Pátek 18. 11. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Bramboračka s houbami | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
130g Filet z lososa na smetanovém špenátu, vařené zámecké brambory s máslem a pažitkou | 245 Kč |
MENU 1 | |
200g Kuřecí stehno na divoko s bílým zelím, smaženou cibulkou a bramborovým knedlíkem | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Špagety s vejcem, slaninou a smetanou, italský sýr | 139 Kč |