Pondělí 13. 9. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Poctivá bramboračka s houbami | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Anglický hovězí Roastbeef s křenovou remuládou, smaženými hranolky a zeleninovým salátkem | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta na grilu s americkým bramborem a pepřovou omáčkou | 119 Kč |
MENU 2 | |
2ks Koprová omáčka s vejci a vařeným bramborem | 119 Kč |
Úterý 14. 9. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Brokolicový krém s krutonem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Konfitovaný hovězí pupek s omáčkou z červeného vína a kořenové zeleniny, šťouchaný brambor s cibulkou | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Lehce pikantní masové nudličky se zeleninou, smaženými hranolky a chilli majonézou | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Zeleninový salát s tuňákem, vařeným vejcem, červenou cibulí a rozpečeným toustem | 119 Kč |
Středa 15. 9. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Tomatová s bazalkou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Mix gril z hovězí roštěné, vepřové panenky a kuřecích prsíček, bramborové plátky, omáčka demi-glace a česneková majonéza | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřový gyros s pečeným bramborem a salátem Tzatziky | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Lasagne s boloňským ragů z hovězího masa a drcených rajčat | 119 Kč |
Čtvrtek 16. 9. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Kulajda s houbami, vejcem a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Kuřecí supreme na parmazánovém risotu s glazovanou karotkou a rukolou | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Chilli con carne z hovězího masa, drcených rajčat, fazolí a kukuřice s čerstvým chlebem | 119 Kč |
MENU 2 | |
100g Smažený sýr s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou | 119 Kč |
Pátek 17. 9. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí svíčková na smetaně s domácím kynutým knedlíkem a brusinkami se šlehačkou | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí kung-pao s dušenou kari rýží | 119 Kč |
MENU 2 | |
150g Smažený karbanátek s bramborovou kaší s máslem a kyselým okurkem | 119 Kč |