Pondělí 13. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Jarní zeleninová | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Přírodní kuřecí kapsa plněná sušenými rajčaty a prosciuttem, pečené brambory grenaille, parmazánová omáčka | 199 Kč |
MENU 1 | |
100g Smažený eidam s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Krémové houbové risoto s italským sýrem, rukolou a cherry rajčaty | 139 Kč |
Úterý 14. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Brokolicový krém s krutonem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Burger s kachním prsem, hruškou a zkaramelizovanou cibulí, bramborové dukátky, brusinková majonéza | 199 Kč |
MENU 1 | |
130g Pšeničná tortila s kuřecím masem, zeleninou a bylinkovým dipem ze zakysané smetany, smažené hranolky | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Zapečené palačinky s tvarohem, rozinkami a vanilkovým krémem | 139 Kč |
Středa 15. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hovězí vývar s nudlemi a kořenovou zeleninou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
200g Hovězí roštěná a vepřová panenka na grilu s houbovou omáčkou se smetanou a šťouchaným bramborem s cibulkou | 199 Kč |
MENU 1 | |
300g Penne s kuřecím masem, smetanovým špenátem a italským sýrem | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Pštrosí vejce s bramborovou kaší s máslem a kyselým okurkem | 139 Kč |
Čtvrtek 16. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Dršťková z hlívy ústřičné | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Stroganov z vepřové panenky se žampiony, okurkou a smetanou, dušená rýže | 189 Kč |
MENU 1 | |
220g Kuřecí stehno pečené po indicku, vařené brambory, zeleninový salátek | 139 Kč |
MENU 2 | |
130g Vepřové uzené s hrachovou kaší, smaženou cibulkou, kyselým okurkem a čerstvým chlebem | 139 Kč |
Pátek 17. 6. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Zelná s klobásou a bramborem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Smažený telecí řízek s bramborovým salátem s majonézou | 199 Kč |
MENU 1 | |
150g Vepřový gyros s tzatziky a smaženými hranolky | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Zeleninový salát s pečenou paprikou, Mozzarellou, bazalkovým pestem a rozpečeným toustem | 139 Kč |