Pondělí 12. 9. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hovězí vývar s nudlemi a kořenovou zeleninou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Filet z candáta na smetanovém pórku s pečenými bramborami Grenaille s máslem a petrželkou | 229 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta na grilu s žampionovou omáčkou a šťouchaným bramborem s cibulkou | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Špenátové lasagne s kuřecím masem | 139 Kč |
Úterý 13. 9. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Čočková s uzeninou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
300g Španělská paella s lososem, tuňákem a slávkami, zeleninou a šafránem | 209 Kč |
MENU 1 | |
130g Pštrosí vejce z mletého masa s bramborovou kaší s máslem a kyselým okurkem | 139 Kč |
MENU 2 | |
220g Kuřecí stehno na paprice s těstovinou | 139 Kč |
Středa 14. 9. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Zelná s klobásou a bramborem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
300g Salát Waldorf s kuřecím prsíčkem, jablky, hrozny a celerem, ochucený zakysanou smetanou a jogurtem, rozpečený toust | 209 Kč |
MENU 1 | |
150g Pšeničná tortilla s trhaným vepřovým masem v BBQ marinádě a smaženými hranolky | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Smažené žampiony s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou | 139 Kč |
Čtvrtek 15. 9. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Rybí polévka | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená vepřová panenka na restovaných zelených fazolkách se slaninou, americkým bramborem a česnekovou majonézou | 209 Kč |
MENU 1 | |
150g Kuřecí soté s brokolicí a smetanou, máslový kuskus | 139 Kč |
MENU 2 | |
2ks Koprová omáčka s vejci a vařeným bramborem | 139 Kč |
Pátek 16. 9. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Kulajda s houbami, vejcem a bramborem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Lehce pikantní masové nudličky se zeleninou v domácím bramboráku, salát Coleslaw | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený řízek z vepřové kotlety s bramborovou kaší s máslem a kyselým okurkem | 139 Kč |
MENU 2 | |
250g Špagety Aglio olio s chilli, česnekem, olivovým olejem a italským sýrem | 139 Kč |