Pondělí 12. 7. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Drůbeží vývar se zeleninou a kuskusem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená vepřová panenka s omáčkou z hub a smetany, šťouchaný brambor s cibulkou | 179 Kč |
MENU 1 | |
130g Lehce pikantní masové nudličky se zeleninou, smažené hranolky, domácí tatarská omáčka | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Zeleninový salát s tuňákem, vařeným vejcem, červenou cibulí a rozpečeným toustem | 119 Kč |
Úterý 13. 7. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Fazolová s uzeninou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
200g Kuřecí prsíčko s kůží v úpravě sous-vide, filované na máslovém bulguru s čerstvou zeleninou | 179 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta na grilu, omáčka z dijonské hořčice, americké brambory | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Špagety s houbami, smetanou, anglickou slaninou a italským sýrem | 119 Kč |
Středa 14. 7. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Cibulačka s růžovým vínem a špekem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
250g Vepřová kotleta s kostí na grilu, marinovaná v bourbonu a růžovém pepři, pečené brambory, česneková majonéza | 189 Kč |
MENU 1 | |
200g Pečené kuřecí paličky na tymiánu a pomerančích, vařený brambor s máslem | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Zapečené brambory s uzeným masem a zeleninou, kyselý okurek | 119 Kč |
Čtvrtek 15. 7. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Jarní zeleninová polévka | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Španělský ptáček z hovězího masa s dušenou rýží s čerstvě sekanou petrželkou | 179 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřové výpečky se špenátem, bramborovým knedlíkem a smaženou cibulkou | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Kynuté borůvkové knedlíky s polonézou s cukrem, máslem a zakysanou smetanou | 119 Kč |
Pátek 16. 7. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Zelná s bramborem a klobásou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí burger s Cheddarem, zkaramelizovanou cibulí, smaženými hranolky a pikantní majonézou | 189 Kč |
MENU 1 | |
150g Holandský řízek se sýrem, bramborovou kaší s máslem a znojemskou okurkou | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Srbské vepřové rizoto se zeleninou a strouhaným sýrem Eidam | 119 Kč |