Pondělí 11. 4. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Vepřová panenka sous vide na restovaných zelených fazolkách s anglickou slaninou, pepřovou omáčkou a americkým bramborem | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Hovězí po námořnicku s houbami, okurky a červeným vínem, dušená rýže | 129 Kč |
MENU 2 | |
150g Sekaná pečeně s bramborovou kaší s máslem, kyselý okurek | 129 Kč |
Úterý 12. 4. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Fazolová s klobásou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
400g Uzená vepřová žebra s nakládanou zeleninou, zauzenou majonézou a čerstvým chlebem | 199 Kč |
MENU 1 | |
300g Lasagne s boloňským ragů z hovězího masa, drcených rajčat a kořenové zeleniny | 129 Kč |
MENU 2 | |
150g Smažená drůbeží játra s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou | 129 Kč |
Středa 13. 4. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Uzená s kroupami a bramborem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Bagel s trhaným vepřovým masem v BBQ omáčce, červenou cibulí, salátem, smaženými hranolky a česnekovou majonézou | 195 Kč |
MENU 1 | |
220g Pečené kuřecí stehno na medu a chilli, dušená rýže, zeleninový salátek | 129 Kč |
MENU 2 | |
250g Domácí dukátové buchtičky s vanilkovým krémem | 129 Kč |
Čtvrtek 14. 4. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Jarní zeleninová | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
250g Kuřecí supreme s hráškovým pyré, máslovou karotkou a celerovým chipsem | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřové výpečky se špenátem, domácím bramborovým knedlíkem a smaženou cibulkou | 129 Kč |
MENU 2 | |
300g Palačinky se smetanovým špenátem, kuřecím masem a strouhaným sýrem | 129 Kč |
Pátek 15. 4. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Bramboračka s houbami | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí svíčková na smetaně s domácím kynutým knedlíkem a šlehačkou s brusinkami | 189 Kč |
MENU 1 | |
150g Vepřový gyros se smaženými hranolky a tzatziky | 129 Kč |
MENU 2 | |
150g Pečená jitrnice s kysaným zelím, vařeným bramborem a smaženou cibulkou | 129 Kč |