| Pondělí 11. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| 0,3l Čočková s klobásou | 28 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| 250g Caesar salát s kuřecím prsíčkem, slaninou, vejcem, parmezánem a rozpečenou bylinkovou bagetou | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| 130g Smažený vepřový řízek (kotleta), bramborová kaše, kyselý okurek | 119 Kč |
| MENU 2 | |
| 250g Špagety Aglio olio s feferonkou, česnekem, olivovým olejem a parmezánem | 119 Kč |
| Úterý 12. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| 0,3l Italská tomatová | 28 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| 150g Hovězí flank steak s omáčkou z hub se smetanou, bramborové dukátky | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| 130g Kuřecí prsíčko zapečené s Mozzarellou a anglickou slaninou, bazalková omáčka, hranolky | 119 Kč |
| MENU 2 | |
| 250g Vepřové rizoto se zeleninou, sýrem Eidam a kyselou okurkou | 119 Kč |
| Středa 13. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| 0,3l Hovězí vývar se zeleninou, masem a nudlemi | 28 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| 150g Vepřová panenka na zelených fazolkách se slaninou, americké brambory | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| 250g Halušky s bryndzou a restovanou anglickou slaninou | 119 Kč |
| MENU 2 | |
| 130g Vepřové výpečky se špenátem, bramborovým knedlíkem a smaženou cibulkou | 119 Kč |
| Čtvrtek 14. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| 0,3l Česneková polévka s vejcem a bramborem | 28 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| 150g Medová kuřecí prsa s kukuřicí a slaninou, pečené brambory Grenaille | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| 130g Masové nudličky se zeleninou v domácím bramboráku, salát Coleslaw | 119 Kč |
| MENU 2 | |
| 130g Drůbeží játra na cibulce s dušenou rýží | 119 Kč |
| Pátek 15. 1. | |
|---|---|
| Polévka | |
| 0,3l Zeleninový krém | 28 Kč |
| TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
| 150g Hovězí burger s Cheddarem, slaninou, ledovým salátem a rajčaty, smažené hranolky, česneková majonéza | 169 Kč |
| MENU 1 | |
| 130g Holandský řízek se sýrem, bramborová kaše, kyselý okurek | 119 Kč |
| MENU 2 | |
| 130g Kuřecí Kung-Pao s dušenou kari rýží | 119 Kč |
