Pondělí 10. 5. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Žampionový krém | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Španělský ptáček z hovězího masa s dušenou rýží | 169 Kč |
MENU 1 | |
100g Smažený hermelín s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou | 119 Kč |
MENU 2 | |
250g Obědový salát s tuňákem, vejcem a červenou cibulí, rozpečený toust | 119 Kč |
Úterý 11. 5. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Bramboračka s houbami | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Medová kuřecí prsíčka s restovanou kukuřicí se slaninou, pečené brambory Grenaille s máslem a petrželkou | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta na grilu, omáčka z dijonské hořčice, americké brambory | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Bryndzové halušky s anglickou slaninou | 119 Kč |
Středa 12. 5. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Jarní zeleninová | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Vepřová panenka sous vide, houbová omáčka, šťouchaný brambor s cibulkou | 169 Kč |
MENU 1 | |
250g Pappardelle se smetanovým špenátem, kuřecím masem a italským sýrem | 119 Kč |
MENU 2 | |
150g Čočka na kyselo se sázenými vejci, kyselou okurkou a čerstvým chlebem | 119 Kč |
Čtvrtek 13. 5. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Zelná s klobásou a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
400g Pečená vepřová BBQ žebra, nakládaná zelenina, hořčice, křen a čerstvý chléb | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Lehce pikantní masové nudličky se zeleninou, smaženými hranolky a tatarskou omáčkou | 119 Kč |
MENU 2 | |
300g Kynuté borůvkové knedlíky s polonézou s cukrem, máslem a zakysanou smetanou | 119 Kč |
Pátek 14. 5. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hovězí vývar s masem, nudlemi a zeleninou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí svíčková na smetaně s domácím kynutým knedlíkem a brusinkami | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Holandský řízek se sýrem, bramborovou kaší a kyselou okurkou | 119 Kč |
MENU 2 | |
150g Drůbeží játra na cibulce s dušenou rýží | 119 Kč |