Pondělí 10. 10. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Pórková s vejcem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
200g Kuřecí supreme na krémovém houbovém rizotu s parmezánem, rukolou a cherry rajčaty | 209 Kč |
MENU 1 | |
150g Lehce pikantní masové nudličky se zeleninou, smaženými hranolky a tatarskou omáčkou | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Mexický salát s kuřecím masem, kukuřicí, zakysanou smetanou, sweet chilli omáčkou a grilovanou tortilou | 139 Kč |
Úterý 11. 10. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Drůbeží vývar s nudlemi a kořenovou zeleninou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Filety ze pstruha duhového s podzimní zeleninou a pečenými bramborami Grenaille | 219 Kč |
MENU 1 | |
150g Křenová omáčka s trhaným uzeným masem a kynutým knedlíkem | 139 Kč |
MENU 2 | |
100g Smažený hermelín s vařeným bramborem a brusinkovou majonézou | 139 Kč |
Středa 12. 10. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Fazolová s uzeným masem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí maso se šípkovou omáčkou, brusinkami a domácím vídeňským knedlíkem s perníkem | 209 Kč |
MENU 1 | |
150g Vepřový gyros s Tzatziky a smaženými hranolky | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Kuřecí prsíčko na grilu s pečeným bramborem a parmezánovou omáčkou | 139 Kč |
Čtvrtek 13. 10. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Celerový krém s krutonem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Medové kuřecí prsíčko na restované kukuřici s anglickou slaninou, pečenými Grenaillemi a dipem ze zakysané smetany a čerstvé pažitky | 209 Kč |
MENU 1 | |
150g Smažený karbanátek s bramborovou kaší s máslem a kyselým okurkem | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Bramborové šišky s mákem, cukrem a máslem, švestková povidla | 139 Kč |
Pátek 14. 10. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Zelná s klobásou a bramborem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Telecí závitek se smetanovým špenátem a anglickou slaninou, šťouchané brambory s jarní cibulkou | 209 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený vepřový řízek (kotleta) s bramborovým salátem s majonézou | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Boloňské lasagne s mletým hovězím masem, drcenými rajčaty a kořenovou zeleninou | 139 Kč |