Pondělí 17. 10. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hovězí vývar s nudlemi a kořenovou zeleninou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Vepřový burger s chorizo, ledovým salátem, hořčičným dresinkem a smaženými steakovými hranolky | 209 Kč |
MENU 1 | |
130g Kuřecí kung pao s dušenou kari rýží | 139 Kč |
MENU 2 | |
130g Hrachová kaše s uzeným masem, kyselým okurkem a čerstvým chlebem | 139 Kč |
Úterý 18. 10. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hrstková s klobásou | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
120g Míchaný hovězí tatarský biftek s křupavými topinkami a česnekem | 195 Kč |
MENU 1 | |
150g Pečená vepřová krkovice s kapustou a domácím bramborovým knedlíkem | 139 Kč |
MENU 2 | |
100g Grilovaný hermelín s brusinkami na listovém salátu s rajčaty a sezamovým semínkem, rozpečený toust | 149 Kč |
Středa 19. 10. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Bramborový krém s chlebovým chipsem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená vepřová panenka na dýňovém rizotu s rukolou a parmezánem | 209 Kč |
MENU 1 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko s grilovanou zeleninou a máslovým kuskusem | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Pšeničná tortilla s trhaným vepřovým masem v BBQ marinádě a ledovým salátem, smažené hranolky | 139 Kč |
Čtvrtek 20. 10. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Zeleninová | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Smažený kuřecí řízek Cordon bleu se šunkou a sýrem, bramborovou kaší a rajčatovým salátem | 195 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta na grilu, omáčka z dijonské hořčice, americké brambory | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Pečená jitrnice s bílým kysaným zelím, smaženou cibulkou a vařeným bramborem | 139 Kč |
Pátek 21. 10. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Frankfurtská s párkem a bramborem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
300g Caesar salát s kuřecím prsíčkem, slaninou, vejcem, parmazánem a rozpečenou bylinkovou bagetkou | 209 Kč |
MENU 1 | |
150g Masový špíz se slaninou a paprikou, pečeným bramborem, česneková majonéza | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Zapečené těstoviny s uzeným masem a zeleninou, kyselý okurek | 139 Kč |