Pondělí 1. 8. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Celerový krém s krutonem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená vepřová panenka na lanýžovém rizotu s italským sýrem a rukolou | 205 Kč |
MENU 1 | |
100g Grilovaný hermelín na listovém salátu se zeleninou, černým sezamovým semínkem, brusinkami a rozpečeným toustem | 149 Kč |
MENU 2 | |
150g Pšeničná tortila s kuřecím masem a zeleninou, smažené hranolky, bylinkový dip | 139 Kč |
Úterý 2. 8. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Drůbeží vývar s kořenovou zeleninou a nudlemi | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Kuřecí prsíčko na salátu Waldorf s jablky, řapíkatým celerem, hrozny a jogurtovým dresinkem, rozpečená bylinková bagetka | 195 Kč |
MENU 1 | |
200g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem s bílým sudovým zelím a smaženou cibulkou | 139 Kč |
MENU 2 | |
150g Smažené rybí filé s vařeným bramborem a domácí tatarskou omáčkou | 139 Kč |
Středa 3. 8. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Bramboračka s houbami | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Smažený telecí řízek s vídeňským bramborovým salátem | 205 Kč |
MENU 1 | |
150g Drůbeží játra na cibulce s dušenou rýží | 139 Kč |
MENU 2 | |
300g Penne s rajčatovou polpou, cuketou a sýrem Mozzarella | 139 Kč |
Čtvrtek 4. 8. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Hrachová | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí burger se slaninou, cheddarem, ledovým salátem a rajčaty, smažené hranolky, pikantní majonéza | 205 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta se sázeným vejcem, silnou omáčkou a americkým bramborem | 139 Kč |
MENU 2 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko s teplou zeleninou (brokolice, baby karotka) a máslovým kuskusem | 139 Kč |
Pátek 5. 8. | |
---|---|
Polévka | |
0,25l Kulajda s houbami, vejcem a bramborem | 29 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí svíčková na smetaně s kynutým knedlíkem a šlehačkou s brusinkami | 189 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený kuřecí řízek s bramborovou kaší s máslem a zeleninovým salátkem | 139 Kč |
MENU 2 | |
250g Bramborové šišky s mákem, cukrem, povidly a máslem | 139 Kč |