Pondělí 1. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Zeleninový krém | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Pomalu pečená vepřová panenka na restovaných zelených fazolkách se slaninou, americké brambory, pepřová omáčka | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Přírodní kuřecí prsíčko na grilu, smetanová omáčka s čerstvou pažitkou, dušená rýže | 119 Kč |
MENU 2 | |
250g Špagety Aglio olio s česnekem, olivovým olejem, feferonkou a italským sýrem | 119 Kč |
Úterý 2. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Bramborový krém | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Steak z tuňáka s grilovanou zeleninou a máslovým kuskusem | 179 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová kotleta zapečená s vejcem, strouhaným sýrem a klobáskou, šťouchaný brambor, silná omáčka | 119 Kč |
MENU 2 | |
130g Kuřecí stehenní steak, omáčka z modrého sýra, smažené hranolky | 119 Kč |
Středa 3. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Čočková s uzeninou | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Kuřecí prsíčko s kůží s omáčkou z červeného kari, bazalky a kokosového mléka, dušená basmati rýže | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Sekaná pečeně, bramborová kaše s máslem, znojemská okurka | 119 Kč |
MENU 2 | |
130g Pečená jitrnice s kysaným zelím, vařeným bramborem a smaženou cibulkou | 119 Kč |
Čtvrtek 4. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Frankfurtská s párkem a bramborem | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Jelení pivní guláš s červenou cibulí a bramboráčky | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Vepřová krkovice na grilu, omáčka z dijonské hořčice, opékané brambory | 119 Kč |
MENU 2 | |
250g Kuřecí rizoto se zeleninou, strouhaným Eidamem a kyselou okurkou | 119 Kč |
Pátek 5. 2. | |
---|---|
Polévka | |
0,3l Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi | 28 Kč |
TIP ŠÉFKUCHAŘE | |
150g Hovězí svíčková na smetaně s domácím kynutým knedlíkem a brusinkami se šlehačkou | 169 Kč |
MENU 1 | |
130g Smažený kuřecí řízek v corn-flakes, bramborová kaše s máslem | 119 Kč |
MENU 2 | |
250g Domácí dukátové buchtičky s cukrem a vanilkovým krémem | 119 Kč |